Plaats uw reservering


Reserveer een tafel
Contact Gegevens
Reserveert u voor een groep groter dan 12 personen? Dan vragen wij u een keuze te maken uit één van onze groepmenu’s.
Kerstdiner

Group menu Speciale (€ 34,50)

    • Antipasti Speciale

    • Parmigiano

      Stukjes Parmezaanse kaas

    • Bruschetta e Bogondini

      Origineel Italiaans entree

    • Carpaccio con Crema di Tartufo

      Dungesneden runderhaas met truffelsaus

    • Vitello Tonnato

      Dungesneden kalfsentrecote met tonijnsaus

    • Mozzarella Caprese

      Verse buffelmozzarella met tomaat en basilicum

    • Melenzane alla Parmigiana

      Aubergine met mozzarella, Parmezaanse kaas en tomatensaus uit de oven

    • Olive

      Groene Italiaanse olijven

    • Secondi Speciale

    • Pasta e Pizze

      Keuze uit een selectie van onze pasta's en pizza's

    • Ravioli Verdi

      Groene ravioli gevuld met ricotta en spinazie met champignonsaus

    • Orecchiette con pomodore e Parmigiano

      Verse pasta met tomatensaus en Parmezaanse kaas

    • Dolce Speciale

    • Sgroppino

      Dessertdrankje met Prosecco, Wodka, limoen en citroensorbetijs

    • Proffiteroles

      Soesjes met chocoladesaus

Group menu Royal (€ 49,50)

    • Antipasti Royal

    • Parmigiano

      Stukjes Parmezaanse kaas

    • Bruschetta e Bogondini

      Origineel Italiaans entree

    • Carpaccio con Crema di Tartufo

      Dungesneden runderhaas met truffelsaus

    • Vitello Tonnato

      Dungesneden kalfsentrecote met tonijnsaus

    • Mozzarella Caprese

      Verse buffelmozzarella met tomaat en basilicum

    • Melenzane alla Parmigiana

      Aubergine met mozzarella, Parmezaanse kaas en tomatensaus uit de oven

    • Sautee di Vongole

      Gesauteerde schelpdieren

    • Olive

      Groene Italiaanse olijven

    • Primi Royal

    • Ravioli Verdi

      Groene ravioli gevuld met ricotta en spinazie met champignonsaus

    • Secondi Royal

    • Secondi di Carne

      Vleesspecialiteit van de chef

    • Secondi di Pesce

      Visspecialiteit van de chef

    • Dolce Royal

    • Sgroppino

      Dessertdrankje met Prosecco, Wodka, limoen en citroensorbetijs

    • Proffiteroles

      Soesjes met chocoladesaus

Onze chef heeft voor de eerste en tweede kerstdag (25 en 26 december) een feestelijk menu samengesteld. Bij het reserveren kunt u kiezen uit een vleesgerecht (de kalfslende) en een visgerecht (de Zwaardvissteak van de grill).

Menu di Natale (€ 59,50)

    • Antipasto / Menu di Natale

    • Carpaccio di Cervo con Salsina di Fragole di Bosco

      Hertencarpaccio met parmesan, bospaddenstoelen en bosvruchtendressing

    • PASTA Menu di Natale

    • Ravioli Ripiene al Radicchio con Sugo di Melanzane e Ricotta Salata

      Huisgemaakte ravioli gevuld met Radicchio in een saus van aubergine en gezouten ricottasnippers

    • CARNE/PESCE Menu di Natale

    • Arrosto di Vitello Aromatizzato con Rosmarino e Aglio / Vlees

      Langzaam gegaarde kalfslende in een jus van knoflook en rozemarijn

    • Trancio di Pesce Spada alla Palermitana / Vis

      Zwaardvissteak van de grill in een saus van kappertjes, olijven, rozijnen en witte wijn

    • DOLCE Menu di Natale

    • Semifreddo Agli Amaretti di Saronno e Lenticchie Caramelizzate all’ Arancia

      Bitterkoekjesparfait met gekarameliseerde linzen in een sinaasappelsaus