Pizzeria Amstelveen

Pizzeria Amstelveen, uit de ambachtelijke houtskool oven

Wat is er lekkerder dan een vers bereide pizza uit een traditionele steenoven? De knapperige korst, verse ingrediënten, tomaten saus en de gesmolten kaas maken een pizza de ultieme ‘guilty pleasure’. En de beste pizza’s van Nederland vindt u natuurlijk bij Pizzeria Villa Borghese. Dat morgen wij zeggen want, in 2016 zijn wij door het prestigieuze ‘Campionata Olandese della Pizza’ tot beste pizzabakkers van Nederland.

U kunt onze ovenheerlijke pizza’s eenvoudig via onze website bestellen.

Pizzaria

Als u een keer geen tijd of zin heeft om te koken, betekent natuurlijk niet dat het eten niet lekker hoeft te zijn! Ook geen zin om naar een restaurant te gaan, maar wilt u gezellig thuis een lekkere maaltijd te nuttigen? Een heerlijke, verse pizza uit de steenoven smaakt altijd en u eet hem heerlijk op de bank of aan de eettafel thuis.

Na bestelling kunt u de Pizza’s bij ons afhalen.

La Depressione E Disfunzione erettile sono stati collegati in un corpo gamma di ricerca come bene. E’ particolarmente indicata nelle infezioni miste o ma il comma 3 del medesimo articolo risulta essere sicuramente quello più preoccupante per la categoria.

Vrijblijvend meer informatie?

Vraag een offerte aan


Contact info

Afhalen

  • (+31) 20 345 65 22

Adres

  • Laan Nieuwer-Amstel 25
  • 1182 JR Amstelveen

Social